رهبر انقلاب اسلامی روحانيون را به كسب آمادگیهای معنوی و علمی برای ورود به عرصههای جديد و سخت توصيه كردند و افزودند: نبايد از دشواریهای كار بهراسيد بلكه همواره بايد به سراغ كارهايی رفت كه به ظاهر محال و نشدنی است.
حضرت آيتالله خامنهای، پيروزی انقلاب اسلامی ايران و همچنين پيروزی بزرگترين انقلاب دوره كنونی در مصر را از اتفاقات بظاهر محال دانستند و افزودند: روحانيت در تبليغ دين و انجام وظيفه بايد اهداف بزرگ را مد نظر قرار دهد.
ايشان كسب آمادگی برای مقابله با شيوههای تهاجم مخالفان دين اسلام را از جمله ضروريات ورود به عرصه اهداف بزرگ خواندند و تأكيد كردند: امروز مخالفان از سختافزارها و نرمافزارهای مدرن برای تهاجم به اسلام و ايجاد شبههافكنی در ميان جوانان استفاده میكنند كه بايد برای مقابله با آنها، از شيوهها و روشهای متناسب با نيازهای نسل جوان استفاده كرد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأكيد بر اينكه ايجاد اختلاف ميان شيعه و سنی يكی از روشها برای تضعيف اسلام است افزودند: علمای شيعه و اهل سنت بايد به شدت مراقب توطئهها باشند و با برگزاری جلسات مشترك و همكاری با يكديگر راههای مقابله با طراحیهای مخالفان را بيابند.
حضرت آيتالله خامنهای مقابله با تكفيریها را يكی از وظايف علمای شيعه و اهل سنت برشمردند و با اشاره به وظيفه مهم روحانيت برای تبليغ خاطرنشان كردند: بهترين روش برای تبليغ شناخت مخاطب و آماده كردن مطالب مورد نياز او، با زبان روز است.
ايشان با تأكيد بر لزوم ارائه مستدل و منطقی معارف اسلامی به منظور تأثيرگذاری در لايههای عميق ذهن مخاطب افزودند: يكی ديگر از وظايف روحانيون، حضور در مسائل اجتماعی است كه بايد همراه با اخلاق، نصيحت و ارائه طريق باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با تقسيمبندی امواج گرايش به اسلام در دنيا به سه مقطع ،خاطرنشان كردند: موج اول گرايش به اسلام، همزمان با پيروزی انقلاب اسلامی آغاز شد و موج دوم نيز بعد از شكست نظام ماركسيستی شكل گرفت.
حضرت آيتالله خامنهای حركتهای مردمی اخير در منطقه و مأيوس شدن مردم غرب از نظام سرمايهداری را موج سوم گرايش به اسلام دانستند و تأكيد كردند: در چنين شرايط حساس و سرنوشتسازی، روحانيت اسلام، بايد به سلاح معنويت و علم مجهز باشد تا بتواند معارف دين را با استفاده از كتاب و سنت بصورت عقلانی و قابل فهم برای نسل امروز ارائه كند.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش ديگری از سخنان خود با اشاره به علمای دينی بزرگ كرمانشاه و حضور خانوادهای علمی بزرگ در اين استان، از مقام علمی و معنوی شهيد محراب آيتالله اشرفی و برخی علمای بزرگ كرمانشاه تجليل كردند.
در ابتدای اين ديدار حجتالاسلاموالمسلمين علماء نماينده ولیفقيه و امامجمعه كرمانشاه با اشاره به سابقه دينی مردم اين استان و حضور علماء و شخصيتهای دينی برجسته در كرمانشاه گفت: در استان كرمانشاه زمينه گسترش مدارس دينی و تربيت علمای بزرگ همچنان وجود دارد كه نيازمند بر طرف شدن برخی مشكلات است.
آيتالله ممدوحی نماينده مردم استان كرمانشاه در مجلس خبرگان نيز در سخنانی با اشاره به معارف عقلانی و منطقی دين اسلام كه از كتاب و سنت استخراج شده است، گفت: حوزههای علميه نقش اساسی را در ارائه الگوی مديريتی فقه اسلامی، براساس نيازهای روز دارند.
نظرات شما عزیزان: